Рицин продажа Масло рицини Рицини
Використання рицини
Синоніми та іноземні назви: Касторове масло, Касторка, рицини масло, Клещівіна, Ricinus Communis, Castor Oil, Oleum Ricin, Palma Christi, Agno Casto, Olio di Ricino, Aceite de Ricino, Huile de Ricin
Рициник
Рицини

Новини

Деякі історики стверджують, що Олександр Македонський завоював Сокотра тільки тому, що знав:
Практично всі люди на нашій планеті цілуються в губи. Винятки становлять лише рідкісні маловідомі
Якщо ви часто миєте голову, фарбуєте волосся, якщо у вас чутлива шкіра голови - ваш вибір повинен лягти
виртуальный выделенный сервер

Статті

Дуже гарний у поєднанні з касторовою олією масаж обличчя. Для цього візьміть столову ложку, трохи потримайте
Користь касторової олії для краси волосся: Щоб вже через місяць ви змогли пишається своїм
Касторова олiя не дарма вважається одним з кращих засобів для догляду за віями. Завдяки корисним властивостям

Питання й відповіді

Як вікорістовуваті касторовий олію?
Розкажіть про косметичний дії касторової олії ?
Чим Корисна рицинова олія для шкірі обличчя ?



Популярнi теги:

Замовити масло До уваги імпортерів: замовлення олії від виробника виконується контейнерними або вагонними партіями

Світові джерела рицини

Історія використання рицини сходить до часів стародавнього Єгипту (3000 до н. Е..). Залишки насіння виявлені при проведенні археологічних робіт в давньоєгипетських похованнях. У Єгипті касторове масло служило основою для мазей і кремів. Єгиптянам було відомо і про проносних якостях касторової олії, вони використовувалися в релігійних ритуалах.

Дикоросла рицина ісользовалась в давнину у всій Північно-східній Африці. Її використовували як косметичний засіб широкого профілю,- воно прикрашало (блиск і гладкість), захищало шкіру від дрібних ран і подряпин, володіючи протидії бактеріальними властивостями. Африканці навіть готували на касторовій олії - теплова обробка знешкоджують отруйні та проносні властивості масла. Масло використовувалося для обробки шкір і шкіряних виробів.

Огорожі з рицини висаджувалися навколо селищ і плантацій. З Африки рицина распростанени на Близький Схід і по узбережжю Середземного моря. Назва "Рицина" (Рецінус, лат. Кліщ) було дано римлянами, за подібністю насіння з комахою. Рицина згадується в Біблії, у Геродота, Діодора, Плінія.

В Індії, Іраку і Персії Рицина була окультурена і піддалася селекційному відбору. Араби вивели сорти з найбільш стійкі до посушливого клімату, з підвищеним вмістом олії і з розтріскується коробочками.

В Індії касторове масло швидко стало популярним. Його використовували в косметичних, медичних цілях, а також для освітлення.

Подальше распростроненіе по світу рицина отримала благодяря розвитку колоній. Рицина поширилася в Європі та Америці. Потрапивши в підходящі умови в центральній Америці рицина швидко рапростарілась і здичавіла.

Англійці постачали клещівіну до Англії вже в XVIII столітті. Де благодяря промислового розвитку було відкрито безліч нових застосувань. Як машинного масла, при вичинки шкір, виробництві мила, косметичної та парфумерної промисловості.

У Росію рицина потрапила тільки в XIX столітті. Індійську рицину привіз один дипломат в Персії. Її стали культивувати в регіонах Поволжя, Північного Кавказу і Краснодарського краю. Але промислових масштабів культивування не спостерігалося аж до 1916 року, рослина вирощувалося в приватному порядку, а більшу частину потреби в касторки покривали засчет імпорту. Після революції рицина вирощувалась на Північному Кавказі і в Південній Україна до Великої вітчизняної війни, коли Рицина відійшла на третій план і посіву були скорочені.



 

Пропонуємо ознайомитися з цінами на деякі види масла від провідних експортерів:

Рициник
Рицини,