Касторове масло складається головним чином з тригліцеридів ріціноловой кислоти. Касторове масло застосовується як мастило для гартівних і компресійних двигунів.


Новини

Якщо ви віддаєте перевагу використовувати готові косметичні засоби, то варто придивитися до препаратів
Деякі історики стверджують, що Олександр Македонський завоював Сокотра тільки тому, що знав:
Основні рецепти реабілітації після новорічних пиятик ВЛАДИВОСТОК. 2 січня. СХІД-МЕДІА - Якщо

Статті

Ще в давнину єгиптяни використовували його для приготування всіляких мазей, бальзамів. Найбільш відоме застосування
олія рицинова (Оlеum Ricini). Масло рицини - це жирне масло, одержуване пресуванням і наступним очищенням насіння культивує
Історія використання рицини сходить до часів стародавнього Єгипту (3000 до н. Е..). Залишки насіння виявлені

Питання й відповіді

Як застосовуватися касторку для волосся?
Розкажіть про косметичний дії касторової олії ?
Яке у касторки цілющу дію ?



Популярнi теги:

Замовити масло До уваги імпортерів: замовлення олії від виробника виконується контейнерними або вагонними партіями

Отримання похідних касторової олії

Процес отримання похідних касторової олії виглядає наступним чином


 

Пропонуємо ознайомитися з цінами на деякі види масла від провідних експортерів:

,