Початковою сировиною для виробництва касторової олії служать плоди рослини рицини Ricinus communis L. (Сімейство молочайних).


Новини

Якщо ви часто миєте голову, фарбуєте волосся, якщо у вас чутлива шкіра голови - ваш вибір повинен лягти
Деякі історики стверджують, що Олександр Македонський завоював Сокотра тільки тому, що знав:
Жителі селища Вишнева Балка Червоножовтнева району м. Волгограда звернулися до прокуратури зі скаргою на ТОВ
Основні рецепти реабілітації після новорічних пиятик ВЛАДИВОСТОК. 2 січня. СХІД-МЕДІА - Якщо
Погана екологія, атмосфера, стреси, шкідливі звички - все це негативно позначається на здоров'ї тендітного

Статті

Найкорисніше масло - це масло, отримане методом холодного віджимання, саме воно рекомендовано для косметологічних
Ботанічна назва: Ricinus communis L. Синоніми: Масло рицини звичайної, Castor Oil, Oleum
Дуже гарний у поєднанні з касторовою олією масаж обличчя. Для цього візьміть столову ложку, трохи потримайте
Мабуть, це єдиний випадок, коли можливості касторової олії перебільшені. Деякі жінки вважають, що касторове
Форма випуску. Масло. Фармакотерапевтична група. Проносні засоби. Код АТС А06А В05. Фармакологічні

Питання й відповіді

Як вікорістовуваті касторовий олія Як проносна ?
Є методика застосування касторової олії в косметології ?
Як вікорістовуваті касторовий олію?
Чим Корисна рицинова олія для шкірі обличчя ?
Як лікуваті бородавки за допомога касторки ?



Популярнi теги:

Замовити масло До уваги імпортерів: замовлення олії від виробника виконується контейнерними або вагонними партіями

Пропонуємо ознайомитися з цінами на деякі види масла від провідних експортерів:

,