Касторове масло має чудову стабільністю при зберіганні при кімнатній температурі, але воно швидко полімеризується при підвищенні температури. При збільшенні температури, воно втрачає одну молекулу води і стає "сухим" маслом.


Новини

Якщо ви віддаєте перевагу використовувати готові косметичні засоби, то варто придивитися до препаратів
Жителі селища Вишнева Балка Червоножовтнева району м. Волгограда звернулися до прокуратури зі скаргою на ТОВ
Деякі історики стверджують, що Олександр Македонський завоював Сокотра тільки тому, що знав:
Делают маникюр на дому.

Статті

Нам необхідно повернутися до основ змазування, щоб отримати найкраще уявлення про те, що відбувається в модельному
Форма випуску. Масло. Фармакотерапевтична група. Проносні засоби. Код АТС А06А В05. Фармакологічні
Історія використання рицини сходить до часів стародавнього Єгипту (3000 до н. Е..). Залишки насіння виявлені

Питання й відповіді

Чи допомагає касторове масло від чорних крапок на шкірі ?
Як лікуваті бородавки за допомога касторки ?
Як наносіті касторове масло на вії ?



Популярнi теги:

Замовити масло До уваги імпортерів: замовлення олії від виробника виконується контейнерними або вагонними партіями

Контактні дані

Для уточнення даних про поставку касторової олії від виробника з Індії або отримання конкретних котирувань під Ваше замовлення чекаємо на Ваші запити за наступними телефонами / ел. адресами:



 

Пропонуємо ознайомитися з цінами на деякі види масла від провідних експортерів:

,